Hvem er HAKHAK?

HAKHAK er for dig, der gerne vil have gode køkkenknive, uden at skulle have den store pengepung frem. Og netop dét får du med de populære knive fra mærket KIWI & KOM-KOM. Knivene er lette og har et tyndt blad af rustfrit stål, som er ekstremt skarpt og let at slibe og vedligeholde. Det er de mest populære knive i de Thailandske hjem, og bruges også af mange kokke til daglig. Til dels pga. prisen, men i høj grad også fordi de gør madlavning til en fornøjelse! Vi håber, at knivene vil give dig lige så stor glæde, som de har givet os.

FAQ

Er det muligt at hente knivene selv?

+

Vi vil helst sende dem, men hvis du bor tæt på København V, og gerne vil spare klimaet for en pakke, så skriv til kontakt@hakhak, og så finder vi ud af noget med afhentning. 

Fortæl mig mere om stålet

+

Stålet produceres i Japan og kvalificeres som SUS 420J2. Det bruges normalt til barberblade og andre specialknive, og opnår en stor hårdhed ved såkaldt bratkøling, hvor stålet varmes op til en høj temperatur og hurtigt dyppes i koldt vand. Det giver en hård ståltype, der er god at arbejde med i forbindelse med fx køkkenknive. 

KIWI-knivene består af ét lag af denne type stål, som gør bladet tyndt og dermed ekstremt skarpt og nemt at vedligeholde.

Fortæl mig mere om træet

+

Skæftet er lavet af trætypen Desert Ironwood og spænder fra en orange/gul til en mørkere rød/brun farve. 

Hvor længe holder en KIWI-kniv?

+

Det kommer helt an på, hvordan du behandler den. Vi har knive fra 2014, som vi stadig bruger, så hvis du passer på den, kan den holde i mange år.

Får I flere knive på lager?

+

Lige nu holder vi konceptet så simpelt som muligt, og sælger derfor kun de mest brugte knive, som vi selv har gode erfaringer med. Hvis der kommer efterspørgsel på andre modeller, tager vi det selvfølgeligt med i vores overvejelser. Du er velkommen til at komme med ønsker på kontakt@hakhak.dk

Kommer I til at sælge andet end knive?

+

Lige nu sælger vi også et strygestål, så du kan holde dine KIWI-knive skarpe. Derudover arbejder vi på en knivmagnet, som kan holde dine KIWI-knive på plads. 

Hvad er forskellen på KIWI og KOM-KOM?

+

Næsten ingen. KOM-KOM er premium-varianten af KIWI-kniven. Den mest væsentlige forskel på de to er udelukkende finish-graden, hvor du vil opleve at skæftet er mere konsistent i farven og at der udelukkende bruges mæssing-nitter på KOM-KOM-varianterne, hvor der på KIWI-varianterne kan være nuanceforskelle på de forskellige skæfter og at nitterne også kan variere mellem messing og stål. Bladet er identisk på begge modeller, så de skærer lige godt.

Skal jeg slibe mine knive, inden jeg bruger dem første gang?

+

Knivene er sådan set køreklar, når du får dem, men du vil opleve en væsentlig forskel, hvis du lige giver dem en hurtig omgang med strygestålet. Så det anbefaler vi klart, at du gør. Hvis du ikke allerede har et strygestål, kan du købe et fremragende et af slagen af os. 

Hvordan skal jeg vedligeholde mine knive?

+

Hvis dine knive føles sløve, så giv dem en hurtig omgang med strygestålet. Ligesom med alle andre knive, kommer der med tiden nogle små skævheder og hakker i ægget. Et strygestål retter det hele ud og gør din kniv skarp igen. 

Hvis træet ser lidt "træt" ud, så dup noget madlavningsolie på et stykke køkkenrulle og stryg det på skæftet, så vil det skinne igen. 

Mangler du svar på dit spørgsmål?

+

Så ræk ud på kontakt@hakhak.dk eller brug chat-funktionen.